Γνωρίστε την Εταιρία μας

Στο Ν. Δράμας, όπου ο πληθυσμός ασχολείται κυρίως με την γεωργία και την κτηνοτροφία, η εταιρεία Θ. ΜΗΤΡΟΥ Κ. ΓΟΥΔΟΥΤΣΗΣ ΑΒΕΕ - ΒΙ.ΖΩ.ΔΡΑΜ. ΑΒΕΕ παράγει και διακινεί ζωοτροφές για όλα τα παραγωγικά ζώα (βοοειδή, αιγοπρόβατα, χοιρινά, πουλερικά).

Ιδρύθηκε το 1980 και από το 1987 λειτουργεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο 4ο χλμ. εθνικής οδού Δράμας-Σερρών. Σήμερα, μετά από χρόνια λειτουργίας και συνεχών επενδύσεων, παράγει ζωοτροφές σε διάφορες μορφές (αλεύρι,  πέλλετ, τραχανά) για όλα τα είδη των παραγωγικών ζώων.

Η εταιρεία είναι μία από τις λίγες στο χώρο που έχει την έγκριση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ως παρασκευάστρια σύνθετων ζωοτροφών με κωδικό αEL5200001, και από τις λίγες στον χώρο που εφαρμόζει σύστημα ποιότητας και ασφάλειας προϊόντων κατά  ISO 9001:2015 & κατά ISO 22000:2018 (H.A.A.C.P.) σε όλο το φάσμα των εργασιών της (Σχεδιασμός, Παραγωγή και Διακίνηση Ζωοτροφών).

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί είναι εξαιρετικής ποιότητας μέσα από ένα δίκτυο αξιόλογων προμηθευτών. Οι δημητριακοί καρποί προέρχονται από τον εύφορο κάμπο του νομού, δεν έχουν  υποστεί θερμική επεξεργασία συντήρησης (ξηραντήριο), και είναι προϊόντα ολοκληρωμένης γεωργίας με πιστοποιητικό ποιότητας.

Μέσα στο σάλο για τα μεταλλαγμένα προϊόντα, επέλεξε την χρήση μη γενετικά τροποποιημένου σογιάλευρου για πλήθος προϊόντων της.

Διανέμει τα προϊόντα της στο νομό Δράμας αλλά και σε άλλους νομούς, έχοντας επεκτείνει το δίκτυο πωλήσεών της σε όλη την Ελλάδα.

Τα μίγματα της ΒΙ.ΖΩ.ΔΡΑΜ. καλύπτουν τις διατροφικές ανάγκες των ζωών ανάλογα με την ηλικία, το παραγωγικό στάδιο και τις αποδόσεις τους. Έτσι, σε κάθε είδος ζώου, υπάρχει ένας αριθμός από προϊόντα, σε διάφορες μορφές.

Ακόμη παράγονται ζωοτροφές για στρουθοκαμήλους, άλογα, φασιανούς, ορτύκια, πάπιες, χήνες, κουνέλια, ελάφια, ζαρκάδια, σαλιγκάρια κ.α. σε διάφορες συσκευασίες, σάκοι πλαστικοί η χάρτινοι, 40 κιλών, 20 κιλών, 15 κιλών, 10 κιλών.

Με αναπτυγμένη οικολογική συνείδηση και αίσθημα ευθύνης, η εταιρεία δραστηριοποιείται στην παραγωγή πλήρων βιολογικών ζωοτροφών για βοοειδή, αιγοπρόβατα, χοίρους και πτηνά. Απαντώντας στις καθημερινές προκλήσεις, προσφέρει ουσιαστική λύση στα αδιέξοδα που παρουσιάζονται στο νέο και ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα της βιολογικής κτηνοτροφίας.

Παράλληλα με τα προϊόντα της, η εταιρεία, διαθέτοντας επιστημονικό προσωπικό και πολύτιμες συνεργασίες, είναι σε θέση να παρέχει στους πελάτες της, οδηγίες, λύσεις και προγράμματα διατροφής, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε κτηνοτροφικής μονάδας.

Σε μια εποχή, που οι παγκόσμιες εξελίξεις επιβάλουν νέες μεθόδους και άλλους ρυθμούς ανάπτυξης, η κτηνοτροφία στη χώρα μας αλλάζει μορφή και προσπαθεί να εναρμονιστεί με τα νέα δεδομένα. Την προσπάθειά της αυτή η εταιρεία μας με σεβασμό και συνέπεια  τη στηρίζει προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και αποδόσεων τα οποία συμβαδίζουν απόλυτα με τα υψηλά πρότυπα που επιβάλλονται για την ασφάλεια του ανθρώπου και του περιβάλλοντος.-